Tuesday, 29 January 2013

Penat !! Tetap senyum :)

Penat !! Semester yg sangat penat !
huhu... Minggu lepas baru je habis shooting... haha...
Shooting ?? Glamour sangat ke?? hahaha
Sebenarnya tu salah satu assignment subject BI kita orang...so...layannnn je la...

Hari ni pulak kite pergi class untuk lesen L kereta...haha
Umur dah nak masuk 20 baru nak buat lesen kereta... Tapi tak apa... Kite tak malu pun..

Balik dari class tu memang badan dah penat giler sebab otak dah penat dan mengantuk dengar ceramah...huhu..
Then,dengan sangat rajin kite pergi Stesen Bas Pekeliling nak beli tiket bas balik Kuantan khamis ni !
Yeay !! Balik !! Penat dah duduk KL !
Disebabkan sangat mengantuk,dengan selamba badaknya kite lelap dalam tren sampaikan nak tercabut spec sebab tersengguk kena palang besi...hahaha...Pastu selamba sambung lelap sebab dah malu...
Tak nak bukak mata !! Malu !!
Apa pun boleh bila dah mengantuk ni...haishh...

Hehehe... Penat ! Penat ! Penat !
Kite ada lebih kurang dalam setahun lebih lagi nak habiskan course ni... InsyaAllah kalau tak ada apa2 yang sangkut....hee...doakn kite...
Kite nak cepat habis... Nak sambung degree pastu nak sambung rumah dan tangga... Hahaha...

INSYAALLAH



#SetiaHujungNyawaTAKbesttt...buat kite emo ! heh ! entah pape...kalau kite jadi cam tu,sumpah hilang sabar...dalam setiap hubungan tak kira dengan siapa pun,kena la JUJUR ! tu yang penting...Sekali hilang kepercayaan,babai la cite dia.....tapi insyaAllah kalau keadaan diperbetulkan,kepercayaan tu sedia ada...
Kadang2 manusia terutama insan bernama suami ni emo atau marah bila isteri dia tak jujur terutama soal KEHORMATAN isteri dia...memang hukuman itu hak Allah...tapi perasaan kecewa,marah,terkilan dan sebagainya tu memang tak boleh dielakkan... :)
Apabila ada satu pihak yang dah reda marahnya,yang pihak satu lagi yang mungkin bersalah,janganlah ego...
Terima salah kita tu seadanya... Jangan dalam hubungan ni ada perasaan nak berbalas-balas... Tolak ansur tu penting... InsyaAllah bahagia till Jannah... :)









1 comment :

  1. like you post qilah..sweet sweet sour gitu.. ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...